Våre tjenester:

Service arbeider

Vi påtar oss alle typer mindre service oppdrag, sliter du med en sikring som går, mistenker jordfeil, trenger å få byttet en stikkkontakt eller henge opp en lampe? Vi hjelpeder deg med det du måtte trenge. Kontakt oss idag.

Kjøkken

Når du skal pusse opp kjøkkenet melder gjerne behovet seg for mer strøm. Dagens kjøkken krever med strøm enn de eldre , samtidig er eksempelvis komfyrvakt også en viktig del av sikkerheten. Vi har forøvrig samarbeidspartnere både når det gjelder snekkere og rørleggere, de finner du her.

Nybygg / Total renoveringer

Går du med store planer om nybygg eller kanskje en total rehabilitering av ditt eldre hjem? Vi leverer totale installasjoner og bistår både med prosjektering, utførelse og veileding underveis. Kontakt oss idag for tilbud på på overnevnte.

Sikringsskap

Sikringsskapet er hjertet i El installasjonen. Har du ett eldre elektrisk anlegg, vil vi anbefale at det startes med å bytte ut gammle skrusikringer med jordfeilautomater. Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud på renovering av sikringsskap.

Baderom

Baderom

Når du skal pusse opp badet er det viktig med ordentlige fagfolk inn i bildet, vann og strøm kan være farlig og det er viktig med riktig kunnskap både om sikkerhet og installasjoner. Vi tilbyr komplette baderomspakker og har samarbeidspartnere som kan ta hele oppdraget om ønskelig. 

Utbedring av e-verks rapporter

Har du fått besøk av E-verket og trenger bistand til å rette påpekte feil? Detter er vi gode på og vil gjøre vårt beste for at du skal få en sikker løsning til en god pris. 

El - Bil lading

Har du kjøpt deg ny EL-Bil og trenger ny ladestasjon? Vi har god erfaring med montering av ladestasjoner og vet hvilke typer det er å anbefale på markedet idag, ta kontakt hvis du trenger bistand med ladestasjon til din EL- BIL

Utendørs belysning

Utendørsbelysning kan gi huset ditt ett "nytt liv" når mørket faller. Vi har lang erfaring med utendørs belsynsing og bruker kun de betse levrandørene på våre produkter. Kontakt oss for hjelp med utendørs belysning og for å gi huset ditt nytt liv om når mørket faller.

Kontakt oss idag, for ett uforpliktende tilbud på ditt oppdrag:

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.